De Klussenier Kees de Jong

De Klussenier Kees de Jong
De Klussenier Kees de Jong

Patrijzenweg 22
4698 AB Oud Vossemeer

Dien uw aanvraag in »

0166 61 07 72
06 5131 1707
k.dejong@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 54553709

Mijn werk

Even voorstellen

Ik ben Kees de Jong, een trotse opa en de vader van 2 kinderen. Ik kom oorspronkelijk uit Maassluis maar ik woon inmiddels al een aantal jaren met veel plezier in Oud Vossemeer in Zeeland. Bent u op zoek naar vakman voor de verbouwing van uw badkamer, het plaatsen van een dakraam of de renovatie van uw gehele woning? Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor u kan betekenen.

Met mijn diploma MTS Bouw en volledige aannemers papieren op zak, heb ik met veel succes mijn eigen timmer- en onderhoudsbedrijf opgezet. Voor mijn gezin heb ik besloten om na 20 jaar te stoppen met mijn eigen onderneming en als uitvoerder in loondienst te gaan. Mijn eigen klusbedrijf heeft mij veel waardevolle ervaring opgeleverd. Daarnaast heb ik mijn eigen huis vanaf de fundering tot aan het dak zelf opgebouwd. De jaren voordat ik startte als Klussenier was ik freelance uitvoerder, werkvoorbereider en projectleider bij verschillende grote bouwbedrijven. Met als hoogtepunt zowel letterkijk als figuurlijk, de afbouw van de Montevideo torenflat van 156 meter in hartje Rotterdam.

Ik ben voor alle klussen en verbouwingen inzetbaar. U kunt bijvoorbeeld bij mij terecht voor een complete badkamerverbouwing, keukenverbouwing, zolderverbouwing, het plaatsen van dakramen, dakkapellen of installatiewerk. Ook voor onderhoud en reparatie aan uw woning of bedrijfspand kunt u mij inschakelen. Kortom voor alle grote maar ook kleinere klussen bent u bij mij aan het juiste adres.

Bent u opzoek naar deskundig advies? Ik denk graag met u mee. Mede door mijn vakmanschap, ervaring en professionele instelling kan ik een verbouwing van aanvraag tot oplevering realiseren, zo heeft u één aanspreekpunt. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid om materiaal in te kopen voor een eerlijke prijs. Daarnaast ontvangt u vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Daarnaast ontvangt u 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Oud Vossemeer op www.klussenierkeesdejong.nl

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Oud Vossemeer voor:

  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Door VELUX erkend Montagepartner. De expert voor plaatsing van uw dakramen en lichtkoepels.

Specialisaties

  • Badkamer renoveren of installeren
  • Aanbouw plaatsen
  • Timmerwerk
  • Dakkapel plaatsen
  • Dakraam plaatsen

Beoordelingen van klanten

Kees luistert goed, denkt na en heeft dan voor de gekste dingen een oplossing !!!! uit Nieuw-Vennep
Een ervaren persoon . uit Roosendaal
Kees de Jong is een betrouwbare, vriendelijke expert op praktisch alle gebieden in de bouw. Goed bereikbaar, komt afspraken na. Komt daarnaast met goed advies voor allerlei vraagstukken en is niet beroerd een extra handje te helpen. Heeft me enorm geholpen met de verbouwing, het resultaat van het werk is top. Kees is een aanrader. uit Schiedam
Perfect ! Binnenkort weer een klus voor Kees. uit Bergen op Zoom
Vakman die weet wat hij doet en meedenkt over oplossingen of ideeën uit Bergen op Zoom

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...